Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 851 2171

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

 

Árkád Dental - bemutatkozás

Üdvözöljük Önt a Árkád Dental Fogorvosi Rendelő honlapján!

 
A Dentalnetwork.hu és egyes szakrendelőinek neve mára már Magyarországon, és határainkon túlnyúlva is egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Fogászati hálózatunk 17 rendelőt működtet Budapesten, melyek felszereltsége és berendezése a legigényesebb és legszigorúbb szakmai elvárások szerint lett kialakítva.
 
A dentalnetwork.hu valamennyi fogászati rendelõje nemzetközi színvonalat képvisel, s rendelőnk, a Árkád Dental is hű kíván maradni működési politikánkhoz, s a már jól kitaposott utat kívánja járni.
 
Klinikánkat azzal a céllal nyitottuk meg 2013 õszén, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségével világszínvonalú, a szakma fejlõdésével folyamatosan lépést tartó szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, s lehetőséget biztosítsunk nekik.
 
Az Árkád Dental rendelőjében nem csak általános fogászati kezeléseket végzünk, hanem kiemelt hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra. Fogfehérítést, fogszabályozást, fogpótlást, implantátum beültetést és egyéb szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. Emellett folyamatos akciókkal várjuk kedves pácienseinket, így kezelések előtt érdemes azokról honlapunkon, az Akciók menüpontból informálódnia.
 
Bátran és büszkén merjük állítani, hogy fogászati hálózatunk minden páciense elégedetten, és esetleges fogászati félelmeitől megszabadulva távozik tőlünk. Belénk vetett bizalmukat minden esetben szakmai felkészültséggel, precizitással, emberséggel és odafigyeléssel háláljuk meg. Mindemellett, folyamatos akciókkal, illetve akciós kezeléscsomagokkal várjuk pácienseinket.
 
Látogasson el az Árkád Dentalba, s gyõzõdjön meg róla Ön is, hogy pácienseinknek nemzetközi viszonylatban is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.
 
Szeretettel várjuk Önt az Árkád Dentalban!
 

 
Rendelőnk egy szinttel lejjebb költözött, és a megközelítése is változott.

Ezt gyalogosan a legkönnyebben a pláza főbejárat melleti 25/C irodaház bejáraton keresztül lehet megközelíteni. Ez után már csak fel kell jönni a 2. em.-re a lifttel. A parkolón keresztül a 2. emeleti parkolószintről a 2A parkolórész közelében van a bejárat.
 
Klinikánkat azzal a céllal nyitottuk meg, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségévelvilágszínvonalú, a szakma fejlôdésével folyamatosan lépést tartó szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, s lehetôséget biztosítsunk nekik arra, hogy fogaik szépségérôl és egészségérôl gondoskodhassanak.Az Árkád Dental frekventált helyen, kellemes környezetben várja pácienseit, ahol a parkolás az első 2 órában INGYENES, s minôséget, és bizalmi alapon nyugvó fogászati kezelést garantál Önnek.
 
Rendelőnkben szakmailag felkészült és elhivatott, munkájukban igényes és lelkes szakemberek várják leendô pácienseiket, arra is törekedve, hogy az egyéni igényekre maximálisan odafigyelve végezzék munkájukat annak érdekében, hogy Ön nyugodtan, bizalommal fordulhasson feléjük, s kezelése végeztével mosolyogva távozhasson tôlük.


Visszahívást kérek


Árkád Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem