Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 851 2171

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Zsoldos Gabriella

Fogászati asszisztens

Zsoldos Gabriella - Fogászati asszisztens

Mindig tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, azonban korábban nem voltam biztos benne, hogy milyen formában. Amikor először ismerkedtem meg a fogászat világával teljesen magával ragadott és éreztem, hogy ez lesz a hivatásom. 2020-ban szereztem meg a fogászati asszisztensi képesítésemet, majd munka mellett elvégeztem a dentálhigiénikus képzést is.

Fontosnak tartom a magas szintű szakmai és humánus, páciensközpontú fogászati ellátás, a harmonikus körülmények megteremtése, a kifogástalan precizitás és tisztaság képviseletét. Szeretem az újdonságokat és a szakmai kihívásokat, melyeket szívesen építek be a mindennapjaimba, ezzel is elősegítve, hogy a páciensek a lehető legprofesszionálisabb kezelésben részesüljenek.

Tapasztalatom és elkötelezettségem révén arra törekszem, hogy minden páciensnek a lehető legjobb élményt nyújtsam, és megkönnyítsem a fogászati kezeléseket. A legpozitívabb visszajelzés számomra, amikor a rossz élményekkel érkező páciensek a kezelés során biztonságban érzik magukat. Elengedhetetlen tartom, hogy mint asszisztens és mint dentálhigiénikus lépést tartsak az újdonságokkal, ezért mindig figyelem, hol van lehetőségem a továbbfejlődésre.

 

Árkád Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem