Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 851 2171

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

A fogszabályozás ára

A fogak kuszasága számos fogászati problémához vezethet, míg a rendezett fogsor ápolt, igényes külsőt kölcsönöz, magabiztosságot ad és nem utolsó sorban meghosszabbítja a fogak élettartamát. A fogszabályzás megkezdése előtt kalkulálnunk kell az akár évekig tartó kezeléssel járó költségekkel is, melyet rengeteg tényező befolyásol. Az alábbiakban ennek kiszámításában szeretnénk segítséget nyújtani. 

A fogszabályzó kezelés költségének kiszámítása

A készülék ára mellett számolnunk kell a folyamat előkészítő szakaszában felmerülő költségekkel (röntgen, konzultációs díj, kezelési terv elkészítése, stb.), a kezelés alatti (aktiválások, esetlegesen felmerülő problémák (pl. leesett brekett pótlása) orvoslása, harapásemelők felhelyezése, stb.) és utáni feladatok (helybentartó készülékek és eszközök) díjával. A fogszabályzó kezelés költségével kapcsolatban a fogorvos tud pontos felvilágosítást adni az állapotfelmérést és a kezelési terv elkészítését követően. 
 
A kezelés árát egyebek mellett befolyásolja az is, hogy milyen típusú készülékre esik a választásunk. A döntést minden esetben érdemes a fogorvosunkkal történt konzultáció során meghatározni, hiszen az egyéni preferenciákat és elképzeléseket befolyásolhatják az esetünk egyedi jellegzetességei, a hozzá kapcsolódó orvosi elvárások, protokollok is. Ennek ellenére a konzultáció előtt már érdemes átgondolni azt, hogy mit várunk a fogszabályzótól: legyen láthatatlan, vagy szívesen viselünk fém készüléket? Mennyire fontos számunkra az ár, miről vagyunk képesek a költségek csökkentésének érdekében lemondani (pl. esztétikai fogszabályozó helyett inkább az olcsóbb, fém megoldást is elfogadjuk)? 
 

Fogszabályzó készülékek típusai

Rendelőnkben hagyományos fém és ennek esztétikus, rögzített verziója mellett az úgynevezett “láthatatlan”, kivehető, sínes Invisalign és Clear Aligner készülékek is elérhetőek, így minden típusú igényre és problémára van hatékonyan működő megoldásunk. 
 
Bővebben a szolgáltatásunkról erre a LINK-re kattintva olvashatsz 

Visszahívást kérek


Árkád Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem