Rendelő telefonszáma: +36 20 851 21 71

Book a date!

The Dental Dentists of Arkád are committed to professionalism and always look for efficiency and pain relief.

Dr. Gaál Zoltán - Főorvos, Fogszakorvos

Dr. Gaál Zoltán

Főorvos, Fogszakorvos

more
Dr. Stekkelpach Jennifer - Dentis

Dr. Stekkelpach Jennifer

Dentis

A fogászati beavatkozások során alapvetőnek tartom a fájdalommentességet, így mindig arra törekszem, hogy pácienseim félelem és szorongás nélkül éljék meg a kezelést. Emellett fontosnak tartom, hogy a kezelési tervet közösen, a saját igényeket figyelembe véve hozzuk létre. Számomra az jelent sikerélményt, ha munkám végeztével elégedetten, őszinte mosollyal távoznak rendelőnkből az emberek. Forduljon hozzám Ön is bizalommal!

more
Dr. Hermann Boglárka - Fogszakorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Hermann Boglárka

Fogszakorvos, Fogszabályozó szakorvos

more
Dr. Császár Zita - Parodontológus szakorvos

Dr. Császár Zita

Parodontológus szakorvos

more
Dr. Tejeda Tamás Márk - Fogorvos

Dr. Tejeda Tamás Márk

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Kezeléseim során mindig törekszem oldott, feszültségmentes légkört teremteni, ezáltal lehetőség nyílik a félelem- és fájdalommentes gyógyításra.Fogorvosi munkám mellet évék óta foglalkozom felnőttek társastánc oktatásával, ezáltal nagy türelemmel és empátiával rendelkezem.

more
Dr. Heidl Anna - Fogorvos

Dr. Heidl Anna

Fogorvos

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Érdeklődési körömbe főként a gyermekfogászat és az esztétikus fogászat tartozik. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél előbb elsajátítsák a helyes száj- és fogápolást és ez a mindennapi rutinjuk részévé váljon. Munkám során nagy figyelmet fordítok arra, hogy a gyerekek nyugodt körülmények között, biztonságban érezzék magukat és kialakuljon egy bizalmi kapcsolat, ami elősegíti, hogy a jövőben is bátran, pozitív tapasztalattal forduljanak fogorvoshoz.

more
Dr. Kóródy László - Szájsebész rezidens

Dr. Kóródy László

Szájsebész rezidens

more

Árkád Dental - Dental Practitioner